Konrád
8 °C
26 °C

Ronaldinhóról álmodik a Milan

MTI
2004.06.07. 17:29
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke kijelentette, hogy a klub nyáron minden bizonnyal már nem igazol több játékost, de hozzátette, Ronaldinhót szívesen szerződtetné.

"A holland Jaap Stam és a francia Vikash Dhorasoo leigazolásával gyakorlatilag kész a keretünk a következő szezonra. A világ egyik legjobb védőjét szereztük meg és a kevés játéklehetőség miatt távozó Redondo helyettesét is megtaláltuk a francia középpályás személyében" - mondta Galliani, aki korábban két sztár érkezését ígérte a nyárra.

A milánói klubvezető szerint csak akkor kerülhet sor újabb futballista szerződtetésére, ha távozik Marco Borriello. Galliani azt is elárulta, hogy a csatárt az SS Lazio válogatott támadójával, Bernardo Corradival pótolná.

"Leginkább a brazilokat kedvelem, közülük is Ronaldinho a kedvencem, de sajnos lehetetlen lenne megszerezni" - árulta el Galliani, aki cáfolta azokat a médiaértesüléseket, melyek szerint a kapus Christian Abbiati, valamint a brazil Serginho és a portugál Rui Costa is távozik az olasz bajnokcsapattól.