Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Csütörtök késő este dőlhet el Pintér jövője

MTI
2004.07.01. 19:08
Pintér Attila, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője még csütörtök folyamán tárgyalóasztalhoz ül Furulyás János klubelnökkel, hogy egyeztessen munkája esetleges folytatásról, de elképzelhető, hogy a megbeszélés eredményét csak pénteken hozzák nyilvánosságra.

"Az elnök úr telefonjára várok, hogy elkezdjük a tárgyalást. Ha ez késő estig elhúzódna, várhatóan csak péntek délelőtt kerül sor a bejelentésre" - mondta a tréner az MTI-nek.

A klubot működtető részvénytársaság igazgatósága a keddi ülésén arról határozott, hogy Pintér - akinek megromlott a viszonya a futballistákkal - csak abban az esetben maradhat az FTC szakvezetője, ha csütörtökig elfogadja 2007 nyaráig szóló szerződésének szigorítását. Amennyiben igennel válaszol, december 31-ig végre kell hajtania a kontraktust kiegészítő és szigorító, hat pontban megfogalmazott szakmai és morális változtatásokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?