Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rivaldo az Olimpiakoszban folytatja

Index, MTI
2004.07.21. 15:52
A világbajnok brazil Rivaldo a görög bajnoki második helyezett Olimpiakosz Pireusz labdarúgócsapatához szerződik.

"Rivaldo este érkezik meg Madridból, Giorgosz Luvarisz klubigazgató társaságában" - közölte a Bajnokok Ligájában is induló fővárosiak szóvivője.

A helyi sajtó szerint a 32 esztendős csillag "a görög futball történetének legnagyobb igazolása", fizetése 1,5 millió euró lesz.

Az 1999-ben a FIFA által az év játékosává választott Rivaldóról decemberben mondott le addigi klubja, az AC Milan. Ezután a brazil Cruzeiróhoz csatlakozott, de alig két hónap után távozott. Azóta kapcsolatba hozták az angol Bolton Wandererssel, a skót bajnok Celtic Glasgow-val, a német Werder Bremennel és több közel-keleti klubbal is.

A világklasszis játékosnak honfitársa és egyben régi ismerőse is lesz új csapatában: Giovanni, akivel a kilencvenes évek végén már játszott együtt az FC Barcelonában.