Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Edző lett az angol labdarúgás botrányhőse

MTI
2004.07.28. 09:30
Paul Gascoigne, az angol labdarúgás fenegyereke megállapodott a negyedosztályú Boston Uniteddel, így minden bizonnyal a csapat játékosedzője lesz a következő idényben. Az együttes internetes oldala szerint pénteken sajtótájékoztatón jelentik be a szerződés aláírását.

A 37 éves, botrányairól és alkoholfüggőségéről is elhíresült középpályás pályafutása során számos elitklubban fordult meg: a Newcastle Unitedben kezdte karrierjét, majd később szerepelt a Tottenham Hotspur, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, az SS Lazio, az Everton és a Burnley csapataiban is.

Az 57-szeres válogatott korábbi klasszis legutóbb a kínai másodosztályban futballozott, s állítása szerint egy éve - mióta önként öthetes elvonókúrára szánta rá magát egy arizonai intézetben - egyetlen korty alkohol sem ment le a torkán.