Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A francia exkapitány visszavonultatná Zidane-t

MTI
2004.07.29. 09:18
Michel Hidalgo szerint jót tenne a francia labdarúgásnak, ha Zinedine Zidane lemondaná a válogatottságot. "A helyében visszavonulnék: friss vérre van szüksége a csapatnak, Marcel Desailly és mások erre már korábban ráébredtek, jó lenne, ha Zizou is elgondolkodna ezen" - vélekedett a volt szövetségi kapitány, aki 1984-ben Európa-bajnokságot nyert a nemzeti csapattal. - Az egyetlen gond csak az, hogy pokoli nehéz hasonló képességű utódot találni a helyére.

Amennyiben a tekintélyes szakember szavai meghallgatásra találnak, Lilian Thuram, Didier Deschamps, Laurent Blanc, Youri Djorkaeff és Marcel Desailly után a 32 éves Zidane lehet a hatodik, aki a hat évvel ezelőtt világ-, négy éve pedig Európa-bajnok sikergárdából a visszavonulás mellett dönt.