Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Csütörtökön dőlhet el véglegesen a Diósgyőr sorsa

MTI
2004.09.20. 16:16
Csütörtökön 11 órától ülésezik a Magyar Labdarúgó Szövetség licencbizottsága, amely másodfokú testületként dönteni hivatott a Diósgyőr labdarúgócsapatát üzemeltető Siófok FC Kft. fellebbezése ügyében.

A bizottság elnöke Berzi Sándor, míg tagjai között található Mezey György is.

Az MLSZ elnöksége múlt pénteken azt állapította meg, hogy Sélley Zoltán, az európai szövetség magyarországi licenc-menedzsere nem dönthetett volna önállóan szeptember 10-én a diósgyőri együttest működtető Siófok FC Kft. engedélyének visszavonásáról, a szabályzat szerint ugyanis a licencadó a szövetség, amelynek ezt a jogát az elsőfokú (alap)eljárásban a Magyar Labdarúgó Liga gyakorolja. Az MLL licencadó bizottsága ezt követően pénteki ülésén úgy foglalt állást, hogy a Siófok FC Kft. licencének visszavonása tárgyában fenntartja Sélley Zoltán határozatát.

Egyúttal - a Siófok FC Kft. által korábban benyújtott fellebbezésre, a döntést követően keletkezett iratokra, valamint UEFA szakvéleményre tekintettel - a jogorvoslati eljárás lefolytatása érdekében haladéktalanul megküldi az ügyben keletkezett valamennyi dokumentumot a másodfokú licencadó - vagyis a fellebbviteli - bizottság számára.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!