Sára, Márió
2 °C
6 °C

Mutu elvonókúrára készül

MTI
2004.10.20. 15:50
Adrian Mutu, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea román labdarúgója - aki kedden beismerte, hogy kokaint használt - péntektől egy londoni drogelvonó klinikán próbálja meg leküzdeni káros szenvedélyét.

"Adrian nagyon rossz perióduson van túl, sajnos elvesztette az önkontrollt. Rá kellett jönnie, hogy mit tett magával, de szerencsére rendkívül készséges" - nyilatkozta Victor Becali, a csatár ügynöke.

Egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy milyen hosszú rehabilitációs programra van szüksége a válogatott labdarúgónak, akinek minden nap egy-két órát kell majd eltöltenie a londoni intézményben.

Az AC Parmától tavaly 15,8 millió fontért szerződtetett futballista, akinek nevét először vasárnap hozták összefüggésbe a Premier League legújabb doppingügyével, kétéves eltiltásra számíthat.

Az esetre reagált José Mourinho, a Chelsea szakvezetője is: "Huszonnégy játékosra kell felügyelnem, de hogy a szabadidejükben mit csinálnak az nem az én dolgom. Ennek ellenére nálunk szabályok vannak, amit mindenkinek kötelessége betartani".