Beáta, Izolda, Lea
-4 °C
4 °C

Sevcsenko duplázna idén

MTI
2005.04.28. 09:13
Az aranylabdás ukrán Andrij Sevcsenko hisz abban, hogy az AC Milan harmadik olasz csapatként képes lehet ugyanabban az idényben megnyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját.

Ugyan elmondása szerint rendkívül leterhelő két fronton is helytállni, de a Milannak csak a győzelem lehet a célja. "Az idény ezen szakaszában már minden meccs döntő jelentőségű, így nem hibázhatunk. Ez hatalmas terhet rak ránk" - mondta a 28 éves csatár.

Sevcsenko hozzátette, hogy a Milan nem kíván csak az egyik sorozatra koncentrálni, mivel szeretné megismételni az Internazionale 1965-ös és a Milan 1994-es bravúrját. "Nincs szándékunkban senkinek semmit odaajándékozni" - jelentette ki magabiztosan.

A Serie A tavalyi gólkirálya szerint a BL elődöntőjében a PSV Eindhoven ellen aratott 2-0-ás siker bizakodásra adhat okot a visszavágóra, de egyelőre csak a hétvégi, firenzei bajnoki mérkőzésre kíván koncentrálni.

"Nem könnyű minden harmadik napon éles meccset játszani, de ha tudod a céljaidat, akkor mindig van elég motivációd a következő nehéz összecsapáshoz" - összegzett Sevcsenko.