Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vb-bronzérmest igazolt Szabicsék csapata

MTI
2005.08.01. 20:44
A német Bundesligában szereplő 1. FC Köln labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Alpay Özalan, a törökök 86-szoros válogatott védője. A 32 éves futballista legutóbb a japán Urawa Reds együttesében szerepelt, de folyamatos fegyelmezetlenségei miatt megváltak tőle, ám Szabics Imre és Tököli Attila klubja igényt tartott rá.

Alpay már korábban is heves vérmérsékletéről volt híres: a 2002-es világbajnokságon bronzérmes csapat oszlopának szerződését korábban a szezon közepén felbontotta az Aston Villa, mert egy Európa-bajnoki selejtezőn komoly összetűzésbe került David Beckhammel, az angolok csapatkapitányával. A hátvéd a szünetben az öltözőfolyosón az egyik ujját belenyomta a "Spice Boy" arcába, a meccs közben pedig Beckham elhibázott büntetője után fejével meglökte őt.