Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Temetkezési tilalom a Bernabeu Stadionban

MTI
2005.08.08. 15:24
A Real Madrid visszautasította mintegy 300 család kívánságát, amely arra vonatkozott, hogy elhunyt futballszurkoló rokonaik hamvait a Santiago Bernabeu Stadion gyepén szórják szét.

A királyi klub döntésével azt kívánta megelőzni, hogy a legendás aréna búcsújáró hellyé váljon, mivel az engedély hatására valószínűleg hívek ezrei állnának elő hasonló (utolsó) kívánsággal.

A fővárosi egyesület mindazonáltal alaposan körbejárta a kényes kérdést, ugyanis a határozat előtt a polgármesteri hivatalhoz fordult útbaigazításért. Az illetékesek azonban joghézagra hivatkozva nem foglaltak állást, ugyanis nem egyértelmű, hogy Spanyolországban szabad-e hamvakat szétszórni vagy sem. A Real vezetősége végül elutasító választ küldött valamennyi kérvényezőnek.