Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három fordulóra tiltották el az ámokfutó futballistát

MTI
2005.08.10. 15:36
Fordulónként egy pontot levonnak a labdarúgó Borsodi Ligában szereplő Lombard FC Pápától, amennyiben záros határidőn belül nem fizeti ki tartozását Balassa Péter felé.

Az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata szerint az Új Lombard Kft. 4,2 millió forinttal és annak kamatával adósa a játékosnak. A testület úgy döntött: a pontlevonás mellett ötmillió forint pénzbüntetéssel is sújtja a klubot, ha a határozat jogerőre emelkedésétől számított három napon belül a kft. nem tesz eleget fizetési kötelezettségének.

Az fb legutóbbi ülésén további megrovásokat is kiszabott. A győri Regedei Csaba az első fordulóban súlyos sérülést okozott Kiss Györgynek (Vasas), ezért szeptember huszadikáig, vagyis a soron következő három fordulóra eltiltották a játéktól. A múlt hétvégi második fordulóban kiállított futballisták - Nagy Gábor, Cseri Gergő, (mindkettő REAC), Darko Spalevic (Zalaegerszegi TE), Filó Tamás (Tatabánya) - egy-egy mérkőzésre szóló büntetésben részesülnek.