Szilárda
0 °C
6 °C

Luxemburgo mehet, Ballack jöhet a Realnál

MTI
2005.11.22. 12:49
Spanyol sajtóvélemények szerint a Barcelonától szombaton otthon elszenvedett 3-0-ás vereség után erősen inog a kispad Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid vezetőedzője alatt.

Az As úgy véli, hogy a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés az Olympique Lyon ellen sorsdöntő lehet a brazil mester számára: ha a "galaktikusok" kikapnak, vélhetően távoznia kell. A lap szerint lehetséges utódként az olasz Fabio Capello, a francia Paul Le Guen és a svéd Sven-Göran Eriksson neve jöhet szóba.

Ugyancsak alátámasztja a lapértesüléseket, hogy Florentino Perez klubelnök állítólag azért nem döntött egyelőre a Bayern München sztárjának, Michael Ballacknak a szerződtetéséről, mert ki szeretné kérni a következő tréner jóváhagyását is.

A német válogatott klasszisa a Marca című újság szerint a színfalak mögött már hetek óta tárgyal a Reallal, de eddig nem jött létre az egyezség, mivel 10 millió eurós átigazolási prémiumot kért az aláírásért. Ballack végül a napokban elállt ettől a követeléstől, így elérhető közelségbe került a megállapodás.