Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

Negyedórát kapott Gyepes Gábor az angol rangadón

Index
2005.11.22. 23:40
A Wolverhampton Wanderers hazai pályán pontot szerzett az angol második vonal rangadóján a listavezető Sheffield United ellen: az eredmény 0-0 lett. Glenn Hoddle menedzser a kispadon szorított helyet Gyepes Gábornak, és a válogatott védőt az utolsó negyed órában küldte a pályára.

"Jobbhátvédként kellett szerepelnem, és ezért néha tőlem szokatlan helyen is megfordultam: egy ízben az ellenfél alapvonalánál, a szögletzászló közelében találtam magam, kár, hogy a beadás nem sikerült tökéletesre, mert szöglet lett a dologból - nyiltakozta a meccs után Gyepes.

"Amúgy ez is csak azért érdemel említést, mert sok ziccer nem volt a találkozón: többet birtokoltuk ugyan a labdát, de komoly helyzet egyik oldalon sem alakult ki. Éppen ezért főleg védekeznem kellett, egy alkalommal oldalról becsúszva mentettem úgy, hogy kirúgás lett a dologból" - mondta.

"Óriási élmény volt, hogy ezt a megmozdulást is, mint a megnyert fejpárbajokat, nagy taps követte a nézőtérről. Mindenesetre azon dolgozok, hogy újra a kezdőcsapatban játszhassak, mert bár Darren Anderton és a többi játékostársam mellett ülni sem rossz elfoglaltság, jobb lenne a pályán bizonyítani. Most lesz rá alkalom: jönnek a rangadók, szombaton például a Southamptont fogadjuk" - összegzett