Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Szima maradt a DVSC elnöke

MTI
2005.12.23. 15:21
Több hónapnyi töprengés után végül úgy döntött Szima Gábor, a DVSC-AVE Ásványvíz labdarúgócsapatát működtető DVSC Futball Szervező Rt. elnöke, hogy továbbra is részt kíván venni a klub irányításában. Erről pénteken, közleményben tájékoztatta az MTI-t az üzletember.

Szimában a szeptember 29-i, DVSC-Sahtar Doneck UEFA-kupa mérkőzésen tapasztalt szurkolói megnyilvánulások miatt vetődött fel, hogy elhagyja az előző szezonban bajnoki címet szerzett klubot. A debreceni összecsapáson a drukkerek jelentős csoportja elégedetlenségének adott hangot a hazaiak gyenge játéka miatt, hibáztatták a vezetőket az átigazolási politikájukért, és néhány játékost is "megtaláltak" szidalmukkal.

"Folytatnunk kell a megkezdett munkát, hiszen minden Loki-szurkoló vágya egy rendezett körülmények között működő, a bajnoki címért küzdő DVSC" - nyilatkozott Szima Gábor. "A szeptember 29. óta eltelt időszakban nagyon sok emberrel beszélgettem. Ezekből a találkozásokból egyértelművé vált számomra, hogy ami a Doneck elleni mérkőzésen a lelátón történt, az egy kisiklás volt a klub életében. Bízom benne, hogy az együttes szurkolói a jövőben nagyobb bizalommal fogadják a tulajdonosok, vezetők döntéseit."