Konrád
8 °C
26 °C

Továbbra is képtelen nyerni a Vasas

Index, MTI
2006.04.21. 21:43
A vendégek már az első percben helyzetbe kerültek, amikor Signori jobb oldali szabadrúgására a hosszú saroknál Radu érkezett, aki visszafejelte a labdát Cigan pedig közelről kapura kotorta, de a gólvonalon álló Szabó menteni tudott. Az első említésre méltó Vasas lehetőségre a 44. percig kellett várni, ekkor is csak Rabóczki hibájának köszönhetően került helyzetbe Fehér, ám a gól elmaradt.

A második félidő is sokáig unalomba fulladt, mígnem a 75. percben Bárányos remek ütemben ugratta ki a leshatáron kilépő Csordást, aki egy igazítás után 12 méterről a bal alsó sarokba gurította a labdát (1-0). A hazaiak a 84. percben bebiztosíthatták volna győzelmüket, de Bárányos hatalmas helyzetben a jól kimozduló Rabóczkiba lőtte a labdát.

Négy perccel később Bárányos jobb oldali szögletét követően Tóth a bal kapufára fejelte a labdát, majd amikor már szinte mindenki elkönyvelte a hazai győzelmet,a 90. percben Cotan remek beadása után, Munteanu a 11-es ponttal egy vonalban mellre vette a labdát és kapásból hatalmas gólt lőtt a jobb felső sarokba (1-1).

Az egyetlen említésre méltó, ám annál sajnálatosabb eseménye, hogy Giuseppe Signori a találkozó elején combsérülést szenvedett. A többszörös olasz gólkirály újságírói kérdésre a szünetben elárulta: úgy érzi véget ért profi pályafutása.

Eredmény:
Vasas-FC Sopron 1-1 (0-0)
Illovszky Stadion, 2000 néző, v.: Arany
gólszerző: Csordás (75.), illetve Munteanu (90.)
sárga lap: Balog (55.)