Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Csak a Ferencváros nevezését nem fogadta el az MLSZ

MTI
2006.07.10. 16:20
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága hétfőn a beérkezett dokumentumok alapján a korábban elutasított hatból öt klub nevezését elfogadta az NB I 2006/2007-es szezonjára. A Ferencvárost ugyanakkor további iratkiegészítésre szólította fel.

Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az FTC-nek olyan dokumentumokat kell beszereznie, illetve pótolnia, amelyek már nincsenek kapcsolatban az úgynevezett reorganizációs hitelek ügyével, vagyis egyéb, "házon belüli" hiányosságok, adósságok rendezése vár rá. A hiánypótlásra az Üllői úti egyesületnek csütörtök tizenhat óráig van lehetősége.

A versenybizottság az első körben a Ferencváros mellett az Újpest, a Budapest Honvéd, a Fehérvár, a Diósgyőr és az FC Sopron élvonalbeli nevezését nem fogadta el, mivel ezek a klubok nem fizették vissza a felvett hitelt. Időközben az FC Sopront működtető gazdasági társaság rendezte adósságát, majd a hétfői határidőig ezt a többi egyesület is megtette.

A fellebbviteli bizottság következő ülését pénteken tíz órától tartja, ahol az NB II-es nevezésekkel kapcsolatos fellebbezések elbírálására kerül sor.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!