Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Varga Zoltán újra futballpályán

Index
2006.07.13. 14:47
Pályára lép az augusztus 2-i, budapesti Forma-1-es focimeccsen Varga Zoltán. A hatvanas évek Ferencvárosának legendás játékosa szívműtétje után először játszik.

A Puskás-stadionban a MAI Casco Jótékonysági Futball Grand Prix-n az F-1 sok sztárja, többek között Michael Schumacher lesz a volt világklasszis futballista, majd edző ellenfele.

A zseniális képességekkel megáldott Varga a tavalyi F-1-es találkozón, hatvanévesen is remekül mozgott, a meccs legszebb gólját szerezte: 22 méterről fantasztikus bokamozdulattal emelt a felső sarokba. Állítja, műtétje és közelmúltbeli bordatörése ellenére ezúttal sem lesz gond a kondíciójával.

"Tavaly remek hangulatú meccset játszottunk, jó volt érezni, hogy több mint 20 ezer ember élvezte azt, ami a pályán zajlott - nyilatkozta csütörtökön Varga Zoltán. - Ehhez persze az is kellett, hogy a másik oldalon olyan képességű játékosok legyenek, akikkel lehet élvezetes játékot produkálni. Schumacher és társai nem csak tökéletes kondícióban voltak, de rendkívül ügyesen is bántak a labdával, így tényleg jó meccs kerekedett a dologból. Az külön öröm, hogy mindez jótékony célt is szolgált, és az is, hogy ez idén is így lesz. A naptáramban már benne van a meccs, amire komolyan készülök is. Remélem minél többen ott lesznek a lelátón, és minél több pénzt sikerül összegyűjtenünk jótékony célra".

A Mai CASCO Futball Grand Prix-n sorra kerülő Pilótaválogatott - Hungarian All Stars mérkőzésre augusztus 2-án 20.30 órakor kezdődik a Puskás Ferenc stadionban. A mérkőzésre jegyek 660 Ft-os válthatóak a Ticket Express irodáiban országszerte, illetve interneten igényelhetőek a www.tex.hu címen. A találkozó idén is jótékony célt szolgál, és a szervezők a Michael Schumacher által képviselt Kinder in NOT alapítvány mellett a Heim Pál és a Madarász utcai Gyermek Kórházakat, valamint a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt segítik.