Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Manchester nem engedi el van Nistelrooyt

MTI
2006.07.18. 16:51

Sir Alex Ferguson

A Manchester United nem akar megválni Ruud van Nistelrooytól, ugyanakkor szeretne egy labdarúgót igazolni az olasz bundabotrányt követően a másodosztályba száműzött Juventus csapatától.

"Egyelőre garantálhatom, hogy Ruud marad, hiszen a kérők meg sem közelítették azt az összeget, amiért hajlandóak lennénk megválni tőle. Gondoljanak csak bele, Sevcsenkóért harmincmillió fontot fizetett a Chelsea, akkor miért cserélnénk aprópénzre az egyik legjobb támadónkat" - nyilatkozta Sir Alex Ferguson vezetőedző, majd a lehetséges igazolásokkal folytatta.

"Számos játékost figyelünk, több klubbal tárgyalunk, de az az igazság, hogy a Juventus körüli botrány mindent megváltoztat, hiszen kinek ne kellene egy Buffon, egy Thuram, egy Zambrotta, egy Vieira, egy Emerson vagy éppen egy Cannavaro. Egyikőjüket mindenképpen szeretnénk megszerezni" - mondta Ferguson.