Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Erdei Zsolt is focizik Schumacherék ellen

Index
2006.07.31. 15:39
Az utolsó napokban igazolt egy igazi csillagot a Hungarian All Stars csapat: a bokszvilágbajnok Erdei Zsolt is játszik a Forma-1-es sztárok elleni focimeccsen.

Madár Michael Schumacherhez hasonlóan Németországból érkezik a mérkőzésre, hogy a Puskás-stadionban pályára lépjen a MAI Casco Jótékonysági Futball Grand Prix-n.

"Nem gondolkodtam sokat, amikor megkerestek a szervezők, hiszen olyan rendezvényről van szó, mely jótékony célt szolgál. Első gyermekem születését várom, és rendkívül fontosnak tartom, hogy a magam eszközeivel segíteni tudjak a rászoruló gyermekeken. Azt hiszem Michael Schumacher ezen a téren élen jár a sportolók között, és örülök, hogy most egymás ellen játszhatunk. Nem vagyok világbajnok labdarúgó, de kondicionális gondjaim nem lesznek, és talán a küzdőképességemmel sem lesz gond" - nyilatkozta két nappal a mérkőzés előtt Erdei.

A magyar csapatban helyet kap egy újabb olimpiai bajnok, Csapó Gábor. A montreáli vízilabda-torna aranyérmese a mezőnyben és a kapuban is bemutatkozik.

A MAI Casco Futball Grand Pri iránt hatalmas az érdeklődés, valószínűleg teltház lesz. A Ticket Express irodáiban továbbra is kaphatóak a 660 forintos egységárú jegyek. A 12 éven aluli gyermekek idén is ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!