Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Erdei Zsolt is focizik Schumacherék ellen

Index
2006.07.31. 15:39
Az utolsó napokban igazolt egy igazi csillagot a Hungarian All Stars csapat: a bokszvilágbajnok Erdei Zsolt is játszik a Forma-1-es sztárok elleni focimeccsen.

Madár Michael Schumacherhez hasonlóan Németországból érkezik a mérkőzésre, hogy a Puskás-stadionban pályára lépjen a MAI Casco Jótékonysági Futball Grand Prix-n.

"Nem gondolkodtam sokat, amikor megkerestek a szervezők, hiszen olyan rendezvényről van szó, mely jótékony célt szolgál. Első gyermekem születését várom, és rendkívül fontosnak tartom, hogy a magam eszközeivel segíteni tudjak a rászoruló gyermekeken. Azt hiszem Michael Schumacher ezen a téren élen jár a sportolók között, és örülök, hogy most egymás ellen játszhatunk. Nem vagyok világbajnok labdarúgó, de kondicionális gondjaim nem lesznek, és talán a küzdőképességemmel sem lesz gond" - nyilatkozta két nappal a mérkőzés előtt Erdei.

A magyar csapatban helyet kap egy újabb olimpiai bajnok, Csapó Gábor. A montreáli vízilabda-torna aranyérmese a mezőnyben és a kapuban is bemutatkozik.

A MAI Casco Futball Grand Pri iránt hatalmas az érdeklődés, valószínűleg teltház lesz. A Ticket Express irodáiban továbbra is kaphatóak a 660 forintos egységárú jegyek. A 12 éven aluli gyermekek idén is ingyen tekinthetik meg a mérkőzést.