Valér
2 °C
8 °C

Ináncsy távozásához kötné a T-Mobile a Fradi szponzorálását

MTI
2006.08.04. 19:43
A T-Mobile és a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői megkezdték az egyeztetést a szponzoráció folytatásáról, annak feltételeiről. Erre azért volt szükség, mert az együttest - licence megvonásával - július huszonötödikén kizárták az NB I-ből.

A cégnek az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójából kiderül, "mindkét fél szándéka az, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata a lehető leghamarabb mind sportszakmai, mind gazdasági tekintetben megnyugtató helyzetbe kerüljön".

A T-Mobile az egyeztetésen egyértelműen megfogalmazta elvárását, eszerint "a további támogatásért cserébe a Ferencváros dolgozzon ki tervet a jelen helyzetből történő kilábalásra, biztosítsa az átláthatóságot a működési és döntési folyamatok tekintetében".

"A T-Mobile várja a Ferencváros válaszát és álláspontját, és ennek alapján hozza meg a szponzori szerződéssel kapcsolatos döntését" - áll még a közleményben.

Sajtóinformáció szerint a telekommunikációs cég ultimátumot adott Ináncsy Miklós elnöknek: amennyiben nem távozik posztjáról, úgy a támogatás megszűnik.

Ha a T-Mobile elpártolna a zöld-fehér egyesülettől, úgy rendkívül nehéz helyzetbe kerülne a gárda, hiszen még nem született döntés az Üllői úti hat plusz két hektáros terület hasznosítására kiírt pályázatról sem. Ebben az ügyben augusztus kilencig lehet számítani határozatra.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft