Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Játékosokat cserélhet a Chelsea és az Arsenal

MTI
2006.08.22. 16:12
Amennyiben Ashley Cole, az Arsenal labdarúgója úgy dönt, hogy a Chelsea-hez igazol, úgy a kékek francia védője, Willam Gallas kerülhet a városi riválishoz.

"Még mindig nem tudjuk, mit szeretne Ashley, de a jövőre gondolva hivatalosan is bejelentkeztünk Gallasért" - mondta Arsene Wenger, az Ágyúsok vezetőedzője, aki nem nevezte a válogatott balhátvédet a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája selejtező visszavágóra. Így ha Cole távozik, új csapatában is játszhatna a legrangosabb európai kupasorozatban.

A Chelsea vezetősége régen szemet vetett Cole-ra: tavaly júniusban a klubot és a játékost is megbüntette az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága, mivel az Ágyúsok belegyezése nélkül kezdtek tárgyalásokba.

Gallas esetleges klubváltása nem lenne meglepő, a világbajnokságon ezüstérmes francia futballista régóta hangoztatja távozási szándékát, ráadásul a gárda amerikai túrájára "beteget jelentett", ezért összetűzésbe került a vezetőedző José Mourinhóval. A portugál tréner azzal büntette Gallast, hogy 13-as számú mezét a nyáron érkezett Michael Ballacknak adta.