Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mérsékelték az újpesti pályabezárást

MTI
2006.09.06. 14:56

A Sport Állandó Választott Bíróság két hónappal mérsékelte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által az Újpest FC-re kiszabott büntetést, így a klub szeptember 30-ig nem rendezhet pályaválasztóként bajnoki- vagy kupamérkőzést a Szusza Ferenc Stadionban. Erről a klub honlapja számolt be.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága május 30-án döntött úgy, hogy november 30-ig megvonja a lila-fehérektől a pályaválasztói jogot - azaz bezárja a Szusza Ferenc Stadion - a május 20-án, az MTK Budapest ellen történt szurkolói rendbontás és bíróverés miatt.

Az egyesületnek azért kell bűnhődnie, mert az ominózus találkozót követően mintegy 15, a 2-1-es MTK-sikeren felbőszült újpesti szurkoló berohant a pályára - egyikük megütötte Bede Ferenc játékvezetőt, egy másik meglökte őt, egy harmadik pedig megkergette Kanta Józsefet, a vendégek csatárát.