Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Podolski egyelőre csak kispados sztár Münchenben

MTI
2006.09.08. 10:03

Lukas Podolski, a Bayern München labdarúgója a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn szerzett négy gólja ellenére sem lesz tagja a Bayern München kezdőcsapatának szombaton a St. Pauli elleni Német Kupa-mérkőzésen. "Természetesen nagyon örültem Lukas négy góljának, a 13-0-ás győzelemnek azonban nincs túl nagy szakmai értéke" - mondta Felix Magath, a müncheniek vezetőedzője. "Podolskinak a Bayern edzésein kell úgy dolgoznia, hogy kiharcolja magának a helyet a kezdőtizenegyben. Amióta idekerült, már sokat javult a hozzállása, de a csatárposzton Roy Makaay és Roque Santa Cruz még előtte járnak."

A legnagyobb német tehetségnek tartott támadó nyáron az élvonalból kiesett 1. FC Kölntől szerződött Münchenbe, de eddig csak 15-20 perc játéklehetőséget kapott a Bayern bajnokijain. Magath szerint Podolski egyelőre a sztárságot élvezi.

"Majd ha az edzések végén nem fél óráig osztogatja az autogramokat a rajongóinak, hanem a fáradtságtól négykézláb kúszik be az öltözőbe, akkor elmondhatjuk, hogy Lukas életében a futball a legfontosabb és megérett arra, hogy bekerüljön a kezdőcsapatba."