Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem segíti a bajba jutott olasz válogatottat Marcello Lippi

MTI
2006.09.14. 18:01
Nem tér vissza az olasz labdarúgó-válogatotthoz Marcello Lippi, a világbajnok együttes szakvezetője, aki a németországi diadalt követően mondott le szövetségi kapitányi posztjáról.

Guido Rossi, az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) elnöke a napokban úgy nyilatkozott: szívesen látná a trénert a nemzeti csapat segítőjeként.

"Ez nem az én feladatom" - mondta Lippi, akit a Squadra Azzurra két Európa-bajnoki selejtezőjét követően - a litvánok ellen 1-1, majd a franciák elleni 3-1-es vereség - többen is visszaköveteltek a kispadra.

Lippit Roberto Donadoni váltotta a világbajnokság után, előbbi bízik kollégájában: "Nincs kétségem afelől, hogy hamarosan ismét remek formában futballoznak majd a srácok. Roberto nagyszerű edző, folyamatosan együtt él a játékkal".