Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elégedetlenek Magath módszereivel Münchenben

MTI
2006.09.22. 09:08
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetői több szigort várnak el a keménységéről híres Felix Magath vezetőedzőtől és elégedetlenek az együttes eddigi eredményeivel, a tréner azonban úgy véli, minden rendben és nem kell változtatni a módszerein.

"Én felelek a szakmai munkáért és az eredményekért, ezért a saját elképzeléseim szerint végzem a munkám, amibe senki nem szólhat bele" - jelentette ki Magath. "Magabiztos győzelemmel kezdtünk a Bajnokok Ligájában, továbbjutottunk a Német Kupában és a bajnokságban is csak egy pont a hátrányunk a listavezetővel szemben. A múlt héten kikaptunk Bielefeldben, ez egy váratlan bajnoki botlás volt, de ettől még nincs válsághelyzet, szeretnénk nyugodtan dolgozni tovább a fiúkkal."

Dieter Hoeness, menedzser nem ért egyet a trénerrel. "Ha nyerünk Bielefeldben, akkor most mi lennénk a listavezetők. A megbocsáthatatlan botlást csak egy fölényes győzelem tudná feledtetni, az Aachen elleni hazai meccsünket szombaton több góllal kell megnyerni."

Franz Beckenbauer, a bajor klub legendája is bírálta a csapatot. "Normális körülmények között a Bielefeld vendégeként nem lehet vereséget szenvedni, nem is emlékszem rá, hogy veszített-e már ott meccset komoly futballcsapat" - jegyezte meg csípősen Beckenbauer. "Folyamatában kell elemezni a csapat játékát és teljesítményét. Szomorúan kell megállapítanom, hogy eddig nem sikerült pótolni Michael Ballackot, ami szakmai feladat és melynek elvégzéséért az edző felel."

Nem maradt el Magath válasza sem: "Ballack idején is tizenegy labdarúgó volt müncheni mezben a pályán, most sem változott a helyzet, ami azt jelenti, hogy Michael helyére is találtunk valakit."