Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

NB I: kispesti győzelmével az élre ugrott a Zalaegerszeg

MTI
2006.09.25. 20:19
A Zalaegerszeg az utolsó tíz percben szerzett gólokkal fordított a Budapest Honvéd vendégeként Csepelen a labdarúgó Borsodi Liga, 7. fordulójának zárómérkőzésén és győzelmének köszönhetően az első helyen áll a tabellán.

Budapest Honvéd-ZTE FC 1-2 (1-0)
Csepel, 700 néző, V: Bede
gólszerzők: Koós (10.), illetve Franciskovic (82.), Waltner (88.)
sárga lap: Koós (31.), illetve Máté (25.)
Honvéd: Miski - Schindler, Baranyai, Benjamin, Takács Z. - Dobos, Dancs (Pomper 76.), Schrancz (László 58.), Mészáros - Hercegfalvi, Koós (Disztl D. 87.)
ZTE: Kampa - Kocsárdi, Sebők V., Botis, Csóka (Tóth Z. a szünetben) - Nagy L. (Franciskovic 76.), Molnár, Máté, Józsi - Ferenczi, Sebők J. (Waltner 63.)

10. perc: jobb oldali beadás után Koós előrevetődve, 4 m-ről fejelt kapura, Kampa ugyan még beleütött a labdába, de hárítania már nem sikerült (1-0).

82. perc: Tóth Z. fejelte középre a labdát, a hazai védők nem tudtak felszabadítani, így Franciskovic középről, 14 m-ről könnyedén kilőhette a bal alsó sarkot (1-1).

88. perc: hazai szögletet követően kontratámadást vezetett a ZTE és a 11-es pont tájékára felívelt labdát Waltner fejjel a kapujából késve kimozduló Miskit megelőzve a bal alsó sarokba továbbította (1-2).