Márk
13 °C
28 °C

Jótékonysági meccset játszott Tiszavasváriban az FTC

MTI
2006.11.01. 02:24
A Ferencváros 5-1-re nyert Tiszavasváriban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye válogatottja ellen azon a jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen, melyet az október 15-én Olaszliszkán halálra vert tanár családjának megsegítésére rendeztek.

Az ftc.hu értesülése szerint a kora délutáni kezdés dacára telt ház fogadta a csapatokat, s az összecsapás a szomorú apropó ellenére gálamérkőzést idéző hangulatot és sportszerű játékot hozott. A zöld-fehérek góljait Bartha, Tököli, Brettschneider, Horváth és Fitos szerezte.

Arról, hogy mekkora összeg folyt be a meccs kapcsán, egyelőre nincs pontos információ.

A Ferencváros vezetői jelezték, hogy még egy találkozóval szeretnék segíteni Szögi Lajos hozzátartozóit, mégpedig az ősi rivális Újpest ellen. Az érintettek abban állapodtak meg, hogy amennyiben a két klub a Magyar Kupa következő körében egymás ellen mérkőzik, akkor a kupameccs bevételének meghatározott részét fordítják a nemes célra, ha az MK-ban nem találkoznak, a két együttes az idén barátságos mérkőzést vív egymással, és a jótékonysági találkozó teljes bevételét kaphatja meg az elhunyt családja.