Gusztáv
3 °C
7 °C

Az Internazionalénak 125 millió euróba kerülne Cristiano Ronaldo

MTI
2007.02.19. 19:29
A La Gazzetta dello Sport című lap számításai szerint az Internazionale labdarúgócsapatának az átigazolási díjjal és a fizetéssel együtt 125 millió euróba kerülne Cristiano Ronaldo megszerzése 2012-ig.

Az újság úgy tudja, hogy a Manchester United 22 éves portugál válogatott klasszisa évente 3,75 millió eurót kap kézhez. A szerződése 2010-ig érvényes, a La Gazzetta szerint klubja már készített egy 2012-ig szóló ajánlatot, évi 7,5 milliós nettó fizetéssel. Ronaldo piaci értékét 50 millió euróra becsüli a cikk szerzője.

Az újság azt követően kezdte el kiszámolni Ronaldo árát, hogy Massimo Moratti, az olasz bajnokságban 14 pont előnnyel vezető Internazionale elnöke kijelentette: nagyon örül annak, hogy a játékos felkeltette Roberto Mancini vezetőedző érdeklődését.

"Ronaldo rendkívüli képességekkel rendelkezik, nagyon tetszik a játéka, ráadásul csapatunk trénerének elképzeléseibe is beleillik" - mondta Moratti a lapnak. Olaszországi vélemények szerint ezt a kijelentést úgy kell értelmezni, hogy Moratti "addig nem nyugszik", amíg Ronaldo nem szerződik az Internazionaléhoz.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!