Gellért, Mercédesz
12 °C
16 °C

Henrik Larsson nem akar a Manchesternél maradni

MTI
2007.02.20. 11:16
Henrik Larsson nem szeretné meghosszabbítani márciusban lejáró kölcsönszerződését a Manchester United labdarúgócsapatánál, így a következő hónapban visszatér hazájába a Helsingborg együtteséhez.

"Nagyon megtisztelő, hogy maradhatnék Manchesterben. Az itt töltött idő nagy kaland volt számomra. Januárban érkeztem és az eredeti terveknek megfelelően márciusban távozok. Ez így tökéletesen megfelel számomra" - mondta a harmincöt éves csatár.

Larsson január elsejétől március tizenkettedikéig szerepel a szigetországban. A svéd bajnokság áprilisban kezdődik.

Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere rögtön a bemutatkozása után kijelentette, hogy szívesen számítana a továbbiakban is a svéd klasszisra, akinek a klubja nem zárkózott el a tárgyalásoktól.

Larsson eddig nyolc találkozón szerepelt az MU színeiben, és az Aston Villa elleni FA Kupa-mérkőzésen, illetve a Watford elleni bajnoki összecsapáson gólt szerzett. Korábban játszott a Celtic Glasgow-ban és a Feyenoordban, és tavaly nyáron, a németországi világbajnokság után tért vissza hazájába azok után, hogy az FC Barcelonával Bajnokok Ligája-győzelmet illetve spanyol bajnoki címet ünnepelhetett.