Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rijkaard is védi az elhízott Ronaldinhót

MTI
2007.02.25. 13:39

Frank Rijkaard, az FC Barcelona vezetőedzője is védelmébe vette Ronaldinhót, a katalán gárda brazil sztárját, aki a spanyol sajtó szerint kissé elhízott.

A 26 éves klasszisról olyan félmeztelen fotók jelentek meg a szerdai, Liverpooltól elszenvedett 2-1-es Bajnokok Ligája-vereség után, melyen szemmel láthatóan "úszógumit" visel. A spanyol lapok szerint Ronaldinho 2003 óta felszedett néhány kilót, és már nem annyira fitt, mint korábban.

"A képek közvetlen közelből készültek és szerintem túlzók. A csapat kiváló orvosi gárdával rendelkezik, amely azonnal jelzi, ha egy-egy futballista nem tartja a versenysúlyát. Ami a játékát illeti, bízunk benne: ő már eddig is nagyon sokat tett a Barcelonáért" - nyilatkozott a holland tréner.

Szinte az összes játékos megvédte a sztárt. Lionel Messi azt mondta pénteken: "Ronaldinho 16 gólt lőtt ebben a szezonban, tehát nincs ok arra, hogy bírálják a teljesítményét."