Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Hertha hosszabbított Dárdaival

MTI
2007.05.04. 08:40
A Hertha BSC csütörtökön 2009. június 30-ig meghosszabbította magyar labdarúgójának, Dárdai Pálnak a szerződését. Az opciós megállapodás a Berliner Morgenpost című lap szerint további egy évvel, 2010-ig is meghosszabbítható.

"Ha a 2008/2009-es szezonban 25 bajnokin pályára lépek és mindegyiken legalább egy félidőt játszom, akkor automatikusan újabb egy évvel tovább lesz érvényes a szerződésem" - mondta Dárdai az MTI-nek. "Nagyon jól érzem magam Berlinben, a feleségem és a gyerekeim is szerettek volna maradni, ezért nem gondolkoztunk sokat a klub ajánlatán. Valójában már három hete megállapodtunk egymással, csak közbejött az edzőváltás, ezért ma tudtuk aláírni a megállapodást. Nagyon örültem neki, hogy 31 évesen is hosszú távon számítanak rám, ilyen lehetőségnek úgy gondolom, minden magyar futballista nagyon örülne. Úgy érzem, elsősorban a mentalitásomnak köszönhetem, hogy ilyen hosszú időt eltölthettem a Herthánál."

A válogatott középpályás 1997 óta a berliniek játékosa, 219 Bundesliga-találkozón 16 gólt szerzett.