Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Leo Beenhakker lett a Feyenoord megbízott vezetőedzője

MTI
2007.05.05. 17:36
Megbízott vezetőedzőként Leo Beenhakker ül majd a Feyenoord kispadján a holland labdarúgó-bajnokság rájátszásában, melynek tétje a rotterdami alakulat számára az UEFA Kupa-szereplés kiharcolása.

"Mindent megteszek azért, hogy a csapat jól szerepeljen a rájátszásban és a következő szezonban pályára léphessen az európai porondon" - mondta a holland szakember, aki "főállásban" a lengyel válogatott szövetségi kapitánya.

Beenhakker harmadszor dolgozik a Feyenoordnál, a rotterdamiak az ő vezetésével szerezték meg eddigi utolsó bajnoki címüket 1999-ben. Az eddigi tréner, Erwin Koeman azért távozott, mert csak a hetedik helyet szerezte meg csapatával az alapszakaszban.

A rájátszásnak ebben a részében négy együttes - a bajnoki 6-tól a 9. helyezettig - küzd egymással, a minitorna győztese szerepelhet az UEFA Kupában.