Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

16 éves játékosért harcol a Real Madrid

MTI
2007.05.09. 12:04
A Real Madrid, a Boca Juniors és a PSV Eindhoven labdarúgócsapata is szemet vetett egy 16 éves perui tehetségre, Reimond Mancóra.

Helyi lapértesülések szerint jelenleg a holland gárda áll legközelebb az Alianza Lima csatárának megszerzéséhez, aki az U17-es dél-amerikai bajnokságon keltette fel a klubok érdeklődését. Az eindhoveniek mellett az argentin klub is megtette ajánlatát a futballistáért, míg a királyi gárda eddig hivatalosan nem jelentkezett be.

Manco szerződtetését jelentősen megnehezítheti, hogy jelenlegi együttese legalább 18 éves koráig szeretné megtartani. Mint a vezetők mondták, éppen a játékos érdekében, nehogy túl nagy ugrás legyen neki, hogy rögtön elitcsapathoz kerül.

A fiatal tehetség jelenleg izomsérüléssel bajlódik, de minden bizonnyal felépül az augusztusi U17-es világbajnokságra, melyet a Koreai Köztársaságban rendeznek.