Marcell
19 °C
32 °C

Kunticnak tetszett a ketrecfoci

Index
2007.05.23. 14:17
A "jorkyball megérkezett" címmel rendezett sajtótájékoztató keretén belül az FTC, az Újpest és a színész-válogatott tagjainak közreműködésével nyitották meg az új évezred őrületének számító, jorkyball első hazai klubját. A 2-2 elleni focijátékot egy a fallabdához hasonló plexiteremben játsszák, ezt volt alkalma kipróbálni többek között Zoran Kunticnak, a Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetőedzőjének is.

"Nagyon dinamikus, jó játék, amely főleg gyors gondolkodásra serkenti a játékosokat, épp ezért talán be is lehetne illeszteni a csapat edzéstervébe" - vélekedett Kuntic. "Röpke negyedórát játszottunk, és szerintem mindenki alaposan elfáradt."

A Fradi edzőjéhez csatlakozott a Nemcsák Károly és Varga Miklós mellett a színész-válogatottat trióvá egészítő Balázs Pali is.

"Reggel a színészekkel már volt egy másfélórás edzésünk, de ott nem izzadtam meg úgy, mint most 20 perc alatt" - mondta több gólt is szerző Balázs Pali. "Tényleg párszor betaláltam, de visszavágásra kell készülnünk, mert Kunticék legyőztek minket."

A jorkyball licenc-tulajdonosai jövőre országos bajnokságot szerveznek, ám addig sem tétlenkednek: eddigi a Lurdy-házban és a Pólus Centerben felállított két-két pályán fogadják a játékot kipróbálni vágyókat, valamint rendszeresen hétvégi versenyeket rendeznek.