Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kunticnak tetszett a ketrecfoci

Index
2007.05.23. 14:17
A "jorkyball megérkezett" címmel rendezett sajtótájékoztató keretén belül az FTC, az Újpest és a színész-válogatott tagjainak közreműködésével nyitották meg az új évezred őrületének számító, jorkyball első hazai klubját. A 2-2 elleni focijátékot egy a fallabdához hasonló plexiteremben játsszák, ezt volt alkalma kipróbálni többek között Zoran Kunticnak, a Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetőedzőjének is.

"Nagyon dinamikus, jó játék, amely főleg gyors gondolkodásra serkenti a játékosokat, épp ezért talán be is lehetne illeszteni a csapat edzéstervébe" - vélekedett Kuntic. "Röpke negyedórát játszottunk, és szerintem mindenki alaposan elfáradt."

A Fradi edzőjéhez csatlakozott a Nemcsák Károly és Varga Miklós mellett a színész-válogatottat trióvá egészítő Balázs Pali is.

"Reggel a színészekkel már volt egy másfélórás edzésünk, de ott nem izzadtam meg úgy, mint most 20 perc alatt" - mondta több gólt is szerző Balázs Pali. "Tényleg párszor betaláltam, de visszavágásra kell készülnünk, mert Kunticék legyőztek minket."

A jorkyball licenc-tulajdonosai jövőre országos bajnokságot szerveznek, ám addig sem tétlenkednek: eddigi a Lurdy-házban és a Pólus Centerben felállított két-két pályán fogadják a játékot kipróbálni vágyókat, valamint rendszeresen hétvégi versenyeket rendeznek.