Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Luis Figo titkolózik a jövőjével kapcsolatban

MTI
2007.05.28. 11:51
Luis Figo, az olasz bajnok Internazionale portugál labdarúgója egyelőre nem szívesen beszél a jövőjéről.

Januárban a szaúdi al-Ittihad részéről már kész tényként kezelték, hogy a középpályás náluk folytatja pályafutását, aztán idény közbeni klubváltásra végül is nem került sor, Manszur al-Balvi, a közel-keleti klub tulajdonosa ugyanakkor közölte, a szerződés megköttetett, de Figo csak júliusban költözik Szaúd-Arábiába.

Az Inter vezetői szezon közben meg tudták tartani a volt válogatott futballistát, sőt egyes információk szerint további egy évre igényt tartanának rá.

"Nehéz most arról beszélni, hogy elmegyek, már csak azért is, mert nagyon sok szeretetet kaptam az itteni emberektől. Majd meglátjuk, mi fog történni. Egyelőre egy fontos és eredményes évet ünnepelünk. Ami biztos, az Inter mindig a szívem csücske lesz" - mondta újságíróknak Figo a bajnoki sorozat zárultával.