Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Büntetésből vásárolni vitte játékosai az edző

MTI
2007.10.08. 09:09
A város nagyáruházaiba vitte vásárolni sorozatban négy vereséget szenvedő futballistáit Ernst Middendorp, a német bajnokságban szereplő Arminia Bielefeld vezetőedzője.

"Egy ilyen kiábrándító sorozat, különösen a másfél héttel ezelőtti, brémai 8-1-es vereségünk után nem szabad elbújni a szurkolóink elől" - mondta Middendorp. "Bielefeld legforgalmasabb áruházaiba mentünk el, ahol a játékosoknak lehetőségük nyílt arra, hogy az őket szerető, bennük bízó szurkolóink szemébe nézzenek és megmagyarázzák, hogyan csúsztunk vissza a második helyről a tizenharmadikra a tabellán."

A szakember szerint nagyon hasznos volt a program. "A játékosok testközelből tapasztalhatták, mennyire fontos az embereknek a szereplésünk és micsoda fájdalmat okoztunk a brémai 1-8-cal. Több jogos bírálatot is kaptunk, a drukkerek többsége azonban megértő volt. Nekem is tanulságosak voltak ezek a találkozások, rádöbbentem, hogy sokkal több közös programot kell szervezni a rajongókkal, a jövőben erre is jobban odafigyelünk majd."

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!