István, Vajk
17 °C
34 °C

Hármat lőtt az MTK a Vasas pályáján

MTI
2007.10.08. 20:11
A Vasas háromgólos vereséget szenvedett hazai pályán az MTK-tól a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának hétfői mérkőzésén.

Soproni Liga, 11. forduló:
Vasas-MTK Budapest 0-3 (0-2)
Illovszky Stadion, 2000 néző, v: Fábián
gól: Kulcsár (9., 41.), Pátkai (62.)
kiállítva: Unierzyski (75.)
sárga lap: Pavicevic (72.)
Vasas: Németh G. - Pandur, Unierzyski, Tóth A. - Kincses, Pavicevic, Somorjai (Tóth B., 63.), Németh N. (Kiss, 79.), Rebryk (Radulovic, a szünetben) - Lázok, Sowunmi
MTK Budapest: Végh - Horváth L., Lambulic, Pintér, Pollák - Bori, Zsidai, Szabó Á. (Kecskés, 81.), Pátkai - Kulcsár, Simon A.

Hamar vezetést szereztek a vendégek, a gól után a házigazdáknál volt többet a labda, de továbbra is az MTK dolgozott ki veszélyesebb helyzeteket és az első játékrész végén növelte előnyét.

A befejező fél órára teljesen szétesett a Vasas, az angyalföldiek az utolsó emberként szabálytalankodó Unierzyski kiállítása miatt a záró negyed órában tíz emberrel játszottak. Ha a kék-fehérek jobban koncentrálnak a befejezéseknél, akkor öt-hat góllal is nyerhettek volna.

Kulcsár első gólja előtt megpattant a labda, a második egy szép akció végén született, Pátkai a kapusról kijövő labdát passzolta a kapuba.

Az MTK huszonkét ponttal a harmadik, a Vasas tizenhárommal a tizenegyedik.