Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Koeman sem hiszi, hogy nem rúgják ki

MTI
2008.04.18. 09:40
Az FC Valencia "semmi esetre sem" tervezte azt, hogy új vezetőedzőt szerződtet a holland Ronald Koeman helyére, még a bajnokság közben.

Az élvonalbeli spanyol futballklub közleményben állt ki a szakvezető mellett azt követően, hogy az ibériai ország sportsajtója megint felvetette Koeman "lecserélésének" lehetőségét. A szakember idő előtti menesztése amúgy hetek óta napirenden van, hiszen a bajnokságban "következetesen" botladozik az együttes, amely viszont szerdán a Király Kupa döntőjében 3-1-re legyőzte a Getafét.

A klubközlemény a siker nyomán látott napvilágot, az FC Valencia - vélhetően elejét akarván venni a további szóbeszédnek - így nyomatékosította, hogy a Primera Divisiónban való gyengélkedés ellenére tart a bizalom Koeman iránt.

"Nem volt és nincs szó arról, hogy egy másik vezetőedzőt akarnánk szerződtetni, ahogyan nem létezik megállapodás másik trénerrel, s nem is tárgyalunk senkivel. Az utóbbi napokban lábra kapott híresztelésekkel szemben az első csapat vezetőedzője változatlanul Ronald Koeman, akinek szerződése erre és két további idényre szól" - szögezte le a spanyol klub.

Mindenesetre maga Koeman is hozzájárult a távozását valószínűsítő legújabb sajtójelentésekhez, amikor még a kupadiadal után is úgy nyilatkozott, hogy "olykor a pletykák igazak".

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!