Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Koeman sem hiszi, hogy nem rúgják ki

MTI
2008.04.18. 09:40
Az FC Valencia "semmi esetre sem" tervezte azt, hogy új vezetőedzőt szerződtet a holland Ronald Koeman helyére, még a bajnokság közben.

Az élvonalbeli spanyol futballklub közleményben állt ki a szakvezető mellett azt követően, hogy az ibériai ország sportsajtója megint felvetette Koeman "lecserélésének" lehetőségét. A szakember idő előtti menesztése amúgy hetek óta napirenden van, hiszen a bajnokságban "következetesen" botladozik az együttes, amely viszont szerdán a Király Kupa döntőjében 3-1-re legyőzte a Getafét.

A klubközlemény a siker nyomán látott napvilágot, az FC Valencia - vélhetően elejét akarván venni a további szóbeszédnek - így nyomatékosította, hogy a Primera Divisiónban való gyengélkedés ellenére tart a bizalom Koeman iránt.

"Nem volt és nincs szó arról, hogy egy másik vezetőedzőt akarnánk szerződtetni, ahogyan nem létezik megállapodás másik trénerrel, s nem is tárgyalunk senkivel. Az utóbbi napokban lábra kapott híresztelésekkel szemben az első csapat vezetőedzője változatlanul Ronald Koeman, akinek szerződése erre és két további idényre szól" - szögezte le a spanyol klub.

Mindenesetre maga Koeman is hozzájárult a távozását valószínűsítő legújabb sajtójelentésekhez, amikor még a kupadiadal után is úgy nyilatkozott, hogy "olykor a pletykák igazak".