Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Barcelona legalább 40 milliót kér Ronaldinhóért

MTI
2008.04.29. 13:54
Legalább 40 millió eurót kér brazil futballsztárjáért, Ronaldinhóért az FC Barcelona. "Többen is bejelentkeztek érte az angol Premier League-ből, de a legkedvezőbb ajánlatot eddig az AC Milan tette" - jelentette ki Joan Laporta, a katalán egyesület elnöke.

A klubvezető ugyanakkor hozzáfűzte: nem veszik biztosra a 2010-ig szerződéssel rendelkező világbajnok távozását, aki ha újra egészséges és motivált lesz, folytathatja náluk a pályafutását.

Ami az esetleges Milanba igazolást illeti, Silvio Berlusconi elnök-tulajdonos egy hete úgy nyilatkozott: a spanyolok túl drágán kínálják Ronaldinhót. Sajtóértesülések szerint az olasz elitklub több mint 20 millió eurót ajánlott a brazil játékos, továbbá a katalán együttes olasz védője, Gianluca Zambrotta aláírásáért, miközben a Barca 50 milliót kér kettejük elengedése fejében.