Aliz
6 °C
14 °C

Grosics Gyula kedden elhagyta a kórházat

MTI
2008.04.30. 09:16

Kedden elhagyta a Kútvölgyi Kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója. "Úgy érzem magam, mint aki éppen kijött a kórházból. Nem túl jól, de legalább már nem vagyok bent a klinikán" - mondta a Fekete Párduc becenevű volt kapus a magyar szövetség hivatalos honlapján. "Szerencsére ezúttal nem lépett fel semmilyen szövődmény, mint januárban a tüdőgyulladás, ezért viszonylag hamar hazajöhettem. A jövő kedden még mennem kell felülvizsgálatra, de remélem, a kontroll mindent rendben talál majd, és nem tér vissza ez a probléma."

A 82 éves sportember április 21-én került kórházba, mert kitágult a tüdeje. Grosics ezt megelőzően szintén tüdőproblémákkal január 24-én került kórházba, akkor életmentő műtétet is végrehajtottak rajta, és február 12-ig benn kellett maradnia.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?