Benedek
-4 °C
5 °C

Abramovics 70 milliót ad Sergio Ramosért

MTI
2008.05.07. 15:51
A spanyol labdarúgóbajnok Real Madrid kiváló hátvédjéért, Sergio Ramosért 70 millió eurót sem sajnálna a londoni Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics. Az angliai ajánlatról az El Mundo számolt be. A spanyol lap szerdai híre szerint Ramost immár nem csak az AC Milan vinné szívesen, a kérdés csak az, hajlandó-e a királyi gárda egyik alapemberét elengedni a spanyol klub vezetése.

Az összeg nagysága az újságcikk szerzőjét is meglepte, hiszen egy fiatal, 22 éves tehetségről van szó, s nem egy kiforrott világsztárról, ráadásul védőjátékosért kiváltképp nem szoktak ekkora summát ajánlani. Tény viszont, hogy Ramos a szerelés mellett a támadófutballhoz is remekül ért, és különösen kiváló a fejjátéka, amit már eddig is több góllal igazolt.

Ramos, akinek 2013-ig szól a szerződése, eddig következetesen úgy nyilatkozott, hogy ő maga semmi pénzért nem hajlandó elhagyni a Real Madridot. Ettől azonban a klub irányítói még dönthetnek úgy, hogy 70 millióért már érdemes átengedni a londoni Kékeknek a válogatott védőt, akit szívesen látna legénységében a Chelsea izraeli vezetőedzője, Avram Grant is.