Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Real és a Barca panaszát is elutasította az UEFA

2011.05.02. 18:23

Az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága elutasította a Real Madrid, valamint a Barcelona panaszát is a Bajnokok Ligája-elődöntőjével kapcsolatban.

A múlt szerdai meccs után - amelyet a katalánok Messi két góljával nyertek meg - először a Barca vezetői éltek panasszal az UEFA-nál, mivel José Mourinho a mérkőzést követő sajtótájékoztatón arra utalt, hogy a kontinentális szövetség az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a Barcelonát.

Egy nappal később, múlt pénteken a Real Madrid képviselői is az UEFA-hoz fordultak a katalánok "sorozatosan tanúsított sportszerűtlen magatartása" miatt.

Az UEFA fegyelmi bizottsága pénteken tárgyalja a mérkőzésen történteket, hat esetet vizsgálnak majd, ebből öt a Real Madridhoz, egy a Barcelonához kapcsolódik. A hazaiaktól Pepét állították ki - majd Mourinhót is a lelátóra parancsolta Wolfgang Stark játékvezető -, míg a vendégektől a cserekapus Pinto kapott piros lapot.