Mária
0 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Augusztus 27-én FociFesztivál lesz Telkiben

2011.07.07. 13:07

A Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai támogatásával FociFesztivált rendeznek augusztus 27-én a telki edzőközpontban, az eseményen újra összeáll 1996-os atlantai olimpián, illetve az 1986-os világbajnokságon szerepelt magyar válogatott.

"Ötévenként összejövünk, mert nagyon jó közösséget alkotott az atlantai csapat" - mondta Dunai Antal, az akkori olimpiai válogatott edzője. "A tervek szerint a spanyolok atlantai válogatottjával mérkőznénk meg, de az ellenfél még nem dőlt el véglegesen. Azt is szeretném, ha vendégek is szerepet kapnának együttesünkben, így olimpiai érmes sportolók vagy színművészek."

Kardos József, az utolsó, vb-n szerepelt magyar csapat játékosa büszke, hogy tagja lehetett annak a csapatnak, a mai napig rendszeresen összejárnak. Az 1986-os válogatott ellenfelét nem árulták el, de a szervezők nagy meglepetést ígértek.

Az eseményre 500 forint lesz a belépő, a befolyó összeget pedig jótékony célra ajánlják majd fel a szervezők. Az érdeklődők a Szél Kálmán térről indított buszjáratokkal is eljuthatnak a helyszínre.