Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Itthon is megválasztják az év gólját

2011.12.01. 13:35

A FIFA Puskás-díj mintájára a FourFourTwo (FFT) magazin megválasztja az év legszebb magyar gólját. Az olvasók javaslatai alapján a beküldött videókból a Nyilasi Tibor által vezetett tíztagú zsűri választja ki a győztest, az olvasók voksait is figyelembe véve.

A gólszépségversenyben minden, a 2011-es naptári évben, január 1. óta bármikor, magyar futballista által a világon bárhol vagy magyarországi bajnokságban, magyar válogatott, klubcsapat tagjaként szerzett nagypályás gól részt vehet. Elengedhetetlen feltétel, hogy a gólról legyen hozzáférhető videofelvétel.

Fontos, hogy a gól különösen szép legyen, ne a másik csapat hibájából érjék el. Nem nevezhető olyan gól, amelynek szerzőjét az adott meccsen kiállították, pályafutása során doppingolt, továbbá a drog, a kirívó sportszerűtlenség, a rasszista megnyilvánulás és a bundagyanú is kizáró ok.

A legtöbb voksot elérő gól szerzőjének jutalma a brit FFT magazin által készíttetett díszes serleg.

A linkeket, videofelvételeket a video@fourfourtwo.hu e-mail címre lehet elküldeni. Az eredményhirdetésre és díjátadásra 2012. január 12-én, csütörtökön kerül sor az óbudai Puskás Pancho Sport Pubban.