Kinga, Kincső
16 °C
32 °C

Minden egy nap alatt dől el Aczél életében

2011.12.12. 15:16

Már tizenhat gyanúsítottja van a magyarországi bundaügynek, miután a Központi Nyomzó Főügyészség a múlt héten újabb három futballistát gyanúsított meg. Az ügyészség egyikük nevét sem hozta nyilvánosságra, még a monogramokra vonatkozó találgatásokat sem kommentálják. Meg nem erősített információink szerint H. Gy., T. R. és M. Á. a három sportoló.

Fazekas Géza az Indexnek elmondta, hogy újabb mérkőzéssel bővült a gyanús meccsek köre, és már 13 mérkőzést vizsgálnak.

Úgy tudjuk, Aczél Zoltánt, a Haladás edzőjét szerdán szembesítik vádlóival. Az egyelőre még nem ismert, hogy a korábban kihallgatott Sütő vagy Horváth vallomása lesz-e az alapja a szembesítésnek, de Czeglédy Csaba ügyvéd bizakodó, mert az ügyészség nem várt hónapokat a szembesítéssel, hanem viszonylag gyorsan megszervezte.

A Haladás is a szerdai naptól teszi függővé edzője sorsát, és csütörtökön már annak fényében, hogy Aczélra továbbra is gyanúsítottként tekint-e az ügyészség vagy ejti a vádat, a csapat taggyűlése határoz, hogy meghosszabbítja-e Aczéllal a szerződést vagy mást keres az NB I.-es csapat élére.

A védelem mindenesetre hisz abban, hogy Aczél ellen nem áll meg a gyanú, hiszen úgy tűnik, mintha ketten saját érdekeik ellen cselekedtek volna.

Sütőt például Aczél Zoltán rögtön lecserélte a második félidő elején, mert nem ment neki a játék, Horváth pedig élete egyetlen siófoki gólját szerezte, holott a gyanú szerint éppen arra játszottak, hogy csapatuk kikapjon.