A Deportivo is Bencéért szorít

2012.09.01. 09:15
A Barcelona és a szintén spanyol első osztályú Deportivo csapata is üzent a Diósgyőr 19 éves leukémiás játékosának jobbulást kívánva.

A Barcelona a héten képpel és dedikált mezzel üzent a Diósgyőr 19 éves leukémiás kapusának, Rakaczki Bencének. A tavasz óta kezelésre szoruló játékosnak egy Érted, Bence felirattal küldtek jó kívánságokat Xaviék. Az egész csapat azután állt a kamera elé, hogy a Diósgyőrben focizó Francisco Gallardo a korábban a Sevillában focizó csapattársát, a barcelonai Dani Alvest megkérte rá, készítsenek Rakaczki Bencét támogató fotót, írja a DVTK.eu. Gallardo nemcsak Alvest, hanem másokat is felkért a támogatásra.

Gallardo a ma már a Depornál futballozó, korábban szintén sevillai csapattárs Carlos Marchenát is megkérte, így állt össze a Deportivo La Coruña is egy képre. A Deportivo honlapján megjelentetett fotón "Érted Bence" feliratot tartják kezükben, így kívánva mielőbbi jobbulást Rakaczki Bencének. Francisco "Paco" Gallardo elmesélte, hogy gyerekkori barátja, a 69-szeres spanyol válogatott Carlos Marchena gondolkodás nélkül igent mondott.

Nagyon hálás neki és egykori klubja minden játékosának, és köszöni szépen, hogy igazi sportemberként együttéreznek egy fiatal magyar kapussal és a bajban is vele vannak, írja a klub hivatalos honlapja.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét