Friderika
9 °C
18 °C

Angol befektetője lesz az Eger FC-nek

2013.02.07. 18:48

Új, angol befektető érkezett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Egri FC-hez, illetve megtörtént annak a pénznek az elutalása, amely a stadion világításának kiépítésével összefüggő munkálatok elkezdéséhez kell.

Erről Kocsis Zoltán, a klub tulajdonos-ügyvezetője beszélt csütörtökön az egyesület hivatalos honlapján. 
"Nagyon komoly angol társam van immár a cég vezetésében. A szurkolókat megnyugtathatom, hogy lesz NB I-es folytatás Egerben" - nyilatkozott Kocsis. Az új befektető kapcsán péntekre ígér bővebb tájékoztatást a klub.
Vancsa Miklós klubigazgató korábban elmondta, Jámbor János főtámogató a szezon végéig takarékossági programmal ugyan, de kitartana a csapat szponzorálása mellett, annak ellenére, hogy a keddi határidőig nem történt előrelépés a stadionvilágítás építésével kapcsolatban.    
Vancsa úgy fogalmazott, a főtámogatóval csak abban az esetben tervezhetnek a jövőt illetően, ha a stadion ügyében kézzel fogható és szemmel látható változások lesznek tapasztalhatók. Az Eger az őszi szezonban a világítás hiánya miatt nem játszhatott hazai pályán, így Debrecenben, illetve Budapesten, a Vasas otthonában fogadta aktuális ellenfeleit.
Az Eger 11 pontjával jelenleg az utolsó előtti helyen áll az OTP Bank Ligában.