Pál
-4 °C
0 °C
Index - In English In English Eng

Először nyert idegenben a Győr

2014.09.20. 17:00

A Győr 3-2-re nyert Nyíregyházán a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati első mérkőzésén, írja az MTI.

Egy kontrából gyorsan gólt kapott a Nyíregyháza, Rudolf találatára azonban még volt válaszuk a hazaiaknak Pákolicz révén. A következő győri találat után viszont már nem tudott egyenlíteni a Nyíregyháza. A félidő végéig ugyan mindkét csapatnak több lehetősége adódott még a gólszerzésre, de maradt a győri előny.

A szünetben kapust cserélt a Nyíregyháza, a magát rosszul érző Balogh helyére Ovszijenko állt be. A győriek tovább támadtak és Priskin megmozdulása után sikerült növelniük az előnyüket. A Nyíregyháza aztán többször is eljutott a győriek kapujáig, végül Bajzát gólja jelentette a szépítést a hazaiak számára. A hajrában több nagy nyíregyházi lehetőség maradt ki, Rudolf révén pedig a győriek is növelhették volna előnyüket, de az eredmény már nem változott.

    OTP Bank Liga, 8. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC - Győri ETO FC 2-3 (1-2)

Nyíregyháza, 2000 néző, v.: Vad II. István

    gólszerző: Pákolicz (18.), Bajzát (69.), illetve Rudolf (8., 32.), Priskin (51.)

    sárga lap: Nagy Z. (21.), Gengeliczki (34.), illetve Kamber (9.), Pátkai (54.)

    Nyíregyháza:

Balogh (Ovszijenko, a szünetben) - Nagy Z., Fodor, Gengeliczki, Törtei - Spitzmüller, Kostic - Pákolicz (Lázár 80.), Koller (Huszák 66.), Pekár - Bajzát

    Győr:

Pogacsics - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Pátkai, Windecker, Strestík (Koltai 68.) - Rudolf (Varga 91.), Priskin (Kvilitaia 81.)