Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Agyműtétje után otthon pihen az AS Roma-játékos

2014.12.07. 16:34

Elhagyhatta a kórházat vasárnap Leonardo Castan, az AS Roma labdarúgócsapatának brazil védője, aki szerdán agyműtéten esett át.

Klubja közlése szerint a három és fél órás beavatkozás jól sikerült, a játékos szervezete is jól reagált, így a lábadozás és a rehabilitáció otthonában folytatódhat.

Az operáció során egy három centiméteres, rendellenes érhálózatrészt távolítottak el a 28 éves kétszeres válogatott futballista agyából.

Castan 2012-ben a Corinthianstól igazolt a Romahoz, az elmúlt két szezonban a lehetséges 76-ból 66 bajnokin játszott. Legutóbb szeptemberben, az Empoli ellen megnyert bajnoki mérkőzésen lépett pályára, amikor a szünetben szédülés miatt le kellett cserélni. A későbbi vizsgálatok állapították meg a veleszületett rendellenességet. (MTI)