Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Mindenki a Red Bullra tippel

2008.07.04. 22:00
1 hozzászólás

A tízcsapatos Bundesliga tíz edzője közül kilenc a legnagyobb költségvetésű klub elsőségére számít a szerdán kezdődő új szezonban. Csak a legirigyeltebb nem merte ezt tippelni.

Az osztrák hírügynökség hagyományosan végigkérdezi az osztrák élvonal edzőit, kire számítanak, ki nyeri a bajnokságot. Így tett az APA a 2008/09-es bajnoksággal is.
 
A tíz edző három esélyest is megjelölhetett és egy kivétellel mindannyian a Red Bullt tették az első helyre. A salzburgiak új edzője, Co Adriaanse volt az egyetlen, aki a címvédő Rapid Wien elsőségére tippelt. Természetesen a holland célja is a bajnokság megnyerése, mégis a bécsiek mellett szól a folyamatosság – a kispadon és a keretben is. Adriaanse egyébként is óvatos volt, mint mondta, még nem ismeri eléggé az osztrák futballt. A többiek viszont a salzburgiak sok jó igazolását említették fő érvként.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek